@kristenkilgore6
Profile
Registered: 2 years, 2 months ago
Пчелиный забрус - лечебные свойства и противопоказания
(image: https://medbzz.com/wp-content/uploads/propolis-3.jpg) Користь продуктів бджільництва відома всім, але мало хто знає, що таке перга бджолина. Перга бджолина (бджолиний хліб) один з дарів, які дають бджоли людині. Бджолиний хліб - найбагатше джерело вітамінів, ukrainatoday.com.Ua особливо багато в ньому каротиноїдів, вітаміну Е, мінеральних елементів. Відомо, що перга - продукт білкового походження, що складається з вітамінів, мінералів, амінокислот, що відрізняються швидким засвоєнням в організмі, цінних ферментів. По-іншому цей продукт зветься «бджолиний хліб». Інакше продукт буде неякісним. Дітям продукт дають з розрахунку 1 гр на рік життя дитини, не більше 15 гр на добу. Широко використовується в геріатрії, знижує прояви старечої астенії, km.dwf.go.th збільшує тривалість життя. Продукт можна застосовувати з перших днів життя. Продукт зарекомендував себе, як потужний засіб профілактики хвороби Альцгеймера. В акушерстві для профілактики менінгеальних кровотеч і підвищення міцності стінок капілярів у вагітних жінок. За рахунок фітогормональної дії Макошень застосовується для профілактики мастопатії, маститів та інших захворювань молочних залоз. Для скорочення відновного періоду після перенесених операцій та тривалих захворювань.
Концентрація меду залежить від супутніх захворювань. Найефективнішою вважається пропорція 1: 1. При ендокринних захворюваннях на 20 г перги беруть 5 г меду. 2 склянки меду із стільників. Як правильно вживати пергу? 3 Як правильно вживати пергу? Як приймати мед з пергою? Як ми вже з'ясували раніше, є два способи зберігання перги - в сотах та в гранулах. Він зможе підказати, як приймати пергу в гранулах або у стільниках. Не рекомендується приймати пергу більше 30 г на добу. Лечение пчелиной пыльцой заболеваний желудочно-кишечного тракта в 80 Перга - это трансформированная пыльца, не стоит использовать Принимают пергу для терапии заболеваний сердечно-сосудистой, склонным к аллергии, показали , перга при язве желудка может вызывать сильнейшие аллергические реакции. Зберігати пергу потрібно в затемненому, сухому прохолодному місці, обов’язково в герметичній скляній тарі (найкраще при температурі від 0 до 14 градусів). Зберігати краще з медом. Бджолина перга з медом зберігає лікувальні властивості кілька років, за умови зберігання суміші в прохолодному і темному місці. Досвідчені пасічники знають, що для збереження властивостей перги, її потрібно консервувати медом.
(image: https://medovsky.ru/images/medlogi.jpg) Білки, що входять до складу перги, дуже близькі за складом до білків крові, тому вони добре засвоюються організмом. Для этой цели врачи рекомендуют сделать отвар, состоящий из 50-60 грамм перги, 150-200 миллилитров меда и порядка одного литра кипяченой воды. Для стимуляції потенції допускається прийом 2 ч. Регулярний прийом препарату знижує рівень цукру. Макошень корисний при тромбоцитопенії, анемії, підвищений рівень холестерину і інших захворюваннях крові і судин. При регулярному вживанні її підвищується рівень гемоглобіну, formacorp.unilearn.cl знижується рівень холестерину, поліпшується загальний стан, підвищується апетит, нормалізується діяльність систем організму. При постійному застосуванні захисні сили організму настільки збільшуються, що захворювання зникають. Також її застосування захищає людину від патогенних вірусів і бактерій, здатних викликати інфекційні захворювання. Їх нестача може викликати проблеми у функціонуванні внутрішніх органів. Застосування перги знаходиться під забороною для людей з алергіею на продукти бджільництва. Мед з пергою, прополіс та інші продукти бджільництва мають корисні властивості і протипоказання. Харчовий продукт покращує склад і реологічні властивості крові. Він підвищує імунітет, покращує ріст, зміцнює кістки. • Знижений імунітет, авітаміноз, висока стомлюваність. • Захворювання сечовивідних шляхів і нирок (запальні захворювання нирок, набряки, подагра).
Сам по собі він не лікує захворювання. Вони проносять у улей пилок, printforum.com.au утрамбовують його в осередках сотів і додають до неї особливого медово-ферментного складу. Це пилок, який збирають бджоли, додають свої ферменти та складають у стільники. Перга товчеться в ступці до однорідності, а зверху в неї додають рідкий мед. Перга при онкології виступає в якості кращого антиоксидантного засобу. Перга бджолина, поживна цінність якої становить 200 Ккал на 100 г продукту, консервується в стільниках під дією молочної кислоти. В перге содержится свыше 200 полезных для человеческого организма веществ, вместе образующие целостный биологически активный комплекс. 16. Повышает регенеративные (заживляющие) способности организма и всех видов тканей. Рабочие пчелы приносят пыльцу и укладывают её в ячейки сот, затем молодые пчелы утрамбовывает её на дно ячейки, ударами головы, предварительно смачивая нектаром и секретом челюстных желез, содержащим ферменты. Вернувшись «домой», они «отряхиваются», смачивают доставленное нектаром вперемешку со слюной и с помощью задних ножек скатывают комочки (так называемая обножка), которые и помещаются в соты. 3. Заливают соты медом, при брожении часть сахара переходит в молочную кислоту, она работает как консервант. Именно воском пчелы запечатывают соты. Благодаря деятельности молочнокислых бактерий и ферментам, которые пчелы добавили в мед, вредная микрофлора в перге не развивается.
Website: https://ukrainatoday.com.ua/dlia-cheho-prymeniaetsia-pchelynaia-perha-zhenshchynam-y-muzhchynam/
Forums
Topics Started: 0
Replies Created: 0
Forum Role: Participant